Прессъобщение преди турнирa на “БЕСТ” в Монтана

ФОНДАЦИЯ “БЕСТ” ПРИКЛЮЧВА ЕСЕННИЯ СЪСТЕЗАТЕЛЕН КРЪГ С ТУРНИР В МОНТАНА

На 5-6 декември ученици и учители от северна и западна България ще се съберат в ГПЧЕ “Петър Богдан”, Монтана за областен турнир на Фондация “БЕСТ”. Това е третият от шест областни турнири, организирани тази учебна година, и първият турнир в Монтана. Отбори ще представят София, Перник, Правец, Плевен, Враца, Видин и разбира се – Монтана. Учениците ще се състезават в следните дисциплини: дебати, публична реч и други сценични изкуства – всички от които на английски език.

След състезанието в Монтана ще има прекъсване за празниците и Фондацията ще възобнови турнирната си дейност през пролетта, организирайки още три областни състезания, квалификационен турнир за САЩ в Благоевград и национално състезание в София за закриване на учебната 2015/2016 година.