Прессъобщение преди турнирa на “БЕСТ” в Пазарджик

ПАЗАРДЖИК ОТНОВО ПРИВЕТСТВА ФОНДАЦИЯ “БЕСТ”

На 13-14 февруари ЕГ “Бертолт Брехт” ще бъде домакин на турнир по реч и дебати за втори път. Тази година турнирът ще бъде регионален, а не национален, посрещайки представители от десет града из южна България. Учениците ще се състезават в следните дисциплини: дебати, публична реч и други сценични изкуства – всички от които на английски език.

Представители от комисията “Фулбрайт” и основателите на “БЕСТ” ще посетят турнира като специални гости. Присъстващите ще отбележат празника на св. Валентин по време на цялото състезание с масова размяна на валентинки.

Турнирът в Пазарджик е първият от пролетния кръг областни турнири на Фондацията. Следващото състезание ще се проведе в Силистра на 20-21 февруари.