Важна Информация от Борда на Директори — Есенни турнири

Скъпи участници, треньори, съдии и членове на семейството на БЕСТ,

Благодарим ви, че през последните шест месеца, макар и разтърсени от световна пандемия, показахте изключителна отдаденост към БЕСТ и нашата мисия да продължаваме да ви предоставяме възможности - наистина оценяваме вашите усилия и съобразителност!

Имайки предвид безопасността на всички вас, взехме решение да проведем двата есенни турнира (София и Бургас) изцяло онлайн. Напълно разбираме колко специални са присъствените турнири за всички нас и въпреки че решението не беше взето лесно, имаме моралната отговорност да предпазим здравето и благополучието на всички наши ученици, учители, треньори, доброволци и цялата ни общност. 

Времената остават несигурни и това изисква големи дози съобразителност, креативност и подкрепа от нашата общност. Силно се надяваме, че всички треньори и ученици лидери ще продължават да ни помагат по време на онлайн сезона и ще допринесат за опазването на духа на БЕСТ, който е изпълнен с приятелства, подкрепа, упоритост и постоянство. Нямаме търпение да ви видим отново на живо, когато ситуацията го позволява! 

Това решение ще бъде преразгледано за пролетния сезон, а дотогава следете за новини от нашият управленски екип относно есенните турнири, специални награди и ресурси. 

Ваши, Anna Fuselier - председател на Борда на директорите

Reid Furubayashi - заместник-председател на Борда на директорите

BEST Foundation